MOOOF'ers

Mooof
Sport

Bodyboxx

BodyBoxx is ontstaan uit passie voor boksen en lesgeven. Maak vandaag nog kennis met BodyBoxx als club, instructeur of deelnemer en doe met ons mee.

BodyBoxx biedt:
Per kwartaal een totaal lesaanbod in beeld en op pdf
De mogelijkheid voor vaste choreografie of voor freestyle les
Online studie, Boxing en Kickboxing combinaties met verschillende gradaties
Een muziek cd met 15 opzwepende nummers gemixt als sporttimer
Niet- verplichte trainingsdagen om jezelf te kunnen ontwikkelen
Service en feedback op al je vragen

Dienst

Happy Adams

Bij Happy Adams werken we aan een wereld waarin iedereen geluk kan bereiken. We bieden een reeks diensten aan individuen, groepen en organisaties – van hen helpen om bredere, meer inclusieve gemeenschappen te bouwen, tot een dieper inzicht in de motivaties en overtuigingen van degenen die proberen te beïnvloeden, om effectief de verandering te communiceren die ze willen zien in de wereld. We doen dit via verschillende vormen van communicatie, coaching en artistieke dienstverlening. U kunt hier klikken om meer te leren.

Aan het einde van de dag is ons doel om gelukkig te zijn. Of het nu gaat om het overbruggen van ideologische scheidingen met meer empathisch gefocuste berichten – of om mensen uit alle lagen van de bevolking dichter bij elkaar te brengen in een gemeenschap van beweging en dans – we zijn toegewijd aan het verwijderen van de barrières die ons gescheiden houden.

Muziek

Nick Vall

Het muzikale avontuur van de Niek Groenendijk startte vier jaar geleden op zijn kamer in Zoetermeer. Op 14-jarige leeftijd begon hij met het produceren van Hip-Hop beats op zijn computer. Kort daarna vormt hij een Latin House DJ-duo onder de naam Unleaded. Na twee jaar en enkele mijlpalen verder, zoals een release op de cd van Sensation White ‘The Pleasure Dome’ en vele leuke boekingen, besluit hij zijn eigen weg te gaan in de Eclectic scene.

Inmiddels is Niek een tijd bezig onder de artiestennaam Nick Vall en bezorgt hij de club scene behoorlijk wat “bootyshaking material”. Niet alleen als DJ timmert hij hard aan de weg, maar ook als producer. Dagelijks is hij te vinden op de Herman Brood Academie in Utrecht waar hij de opleiding tot producer volgt. Vele grote namen zoals Martin Garrix, Julian Jordan en Boaz van de Beatz gingen hem voor.

Met club-hits als ‘That Body’ in samenwerking met Freddy Moreira, ‘All Night Long’ en ‘Bend Ovah’ verovert Nick Vall de playlists van zijn collega DJ’s.

Dans

Mistura Movement

Mistura is een Portugees woord dat letterlijk een mengsel of mengsel betekent. Dit wordt weerspiegeld in Mistura Movement in de breedste zin van het woord. Mistura is een mix van mensen uit verschillende culturen waarin alle dansstijlen worden omarmd, maar met een gedeelde passie voor Kizomba. Het is ook een beweging, een groep die iedereen met passie voor dans en vooral Kizomba kan vervoegen en deel kan uitmaken van de Mistura-familie.

Gewicht- en voedingsconsulente Soechit

Mijn naam is Shanta Soechit, ik ben een gediplomeerd gewicht- en voedingsconsulente. In mijn praktijk aan huis help ik jong en oud om op een gezonde, verantwoorde en leuke manier af te vallen. Door het behalen van de opleidingen Gewichtsconsulente en Kind en (op)voeding ben ik bevoegd om volwassenen en kinderen te begeleiden naar een gezond gewicht en voedingspatroon. Ik geef niet alleen inzicht in gezonde voeding en beweging, maar ook leefstijlaanpassingen.

Dienst

Geerlings & Benard

Dienstverleners in welzijn.

Muziek

Markeyzz Music

Als keyboardist speelde Mark met veel artiesten in Nederland (NL), zoals Sabrina Starke, Boris, Sandra van Nieuwland, Ben Saunders, Glennis Grace, Shermanology, Ali B, Fresku, Sharon Doorson, Rochelle en nog veel meer. Momenteel is hij de toetsenist (en muzikaal directeur) voor Brace en keyboardspeler (MD) / lid van het muziekproductieteam voor Idols (NL). Hij werkt ook als producent / componist voor verschillende eerder genoemde kunstenaars.

Muziek

Emilio Tritto

info@emiliotritto.com

Emilio begon zijn eerste studie over de altsaxofoon op negenjarige leeftijd, terwijl hij nog steeds in Italië was, onder leiding van Felice Mezzina in Bari. Op zestienjarige leeftijd overschakelt hij naar baritonsaxofoon en verhuist een paar jaar later naar Den Haag om bij het Koninklijk Conservatorium zijn vaardigheden te perfectioneren met docenten als John Ruocco, Rolf Delfos en Toon Roos en zijn bachelor- en mastersdiploma succesvol te behalen . Hij heeft via zijn studies de gelegenheid gehad om lessen te volgen en bij te wonen met: Enrico Pieranunzi, Jim Snidero, David Liebman, Peter Bernstein, Rick Margitza, Luis Bonilla.

Dienst

HipHoop

info@hiphoop.nl

Stichting Hiphoop bestaat uit een jong en dynamisch team dat een passie heeft om onder begeleiding kinderen en jongeren te helpen met het ontwikkelen van een eigen identiteit met behulp van kunst en muziek.

De Stichting maakt gebruikt van audiovisuele projecten om jongeren te prikkelen creatief te denken. Door middel van hedendaagse technologie worden deelnemers door het creatieve proces begeleid tot het maken van een eigen product of project.

Er word altijd gekeken naar de achtergrond van de jongeren om op te speuren wat hun drijf kracht is en wat er op dat moment speelt in hun leefomgeving.

De leden van stichting HipHoop fungeren als “rolmodel” voor jongeren omdat zij zichzelf terug kunnen zien in hen. Hierdoor ontstaat er een ontspannen sfeer van wederzijds respect, en verlopen de lessen zeer gemoedelijk.

Dienst

Brides4fun

info@brides4fun.nl

Wanneer jullie een uitje bij ons reserveren, zijn jullie verzekerd van plezier.

Onder het genot van een glaasje bubbels en wat zoetigheid kunnen jullie gedurende 2 uur bruidsjurken passen.

Wij hebben de mooiste bruidsjurken voor jullie klaarhangen van maat 34 tot maat 52.
Voor ieder wat wils…

Wij ontvangen groepen tot maximaal 10 personen.

Niet alleen volwassenen zijn bij ons welkom. Denk ook aan Brides4fun voor het verjaardagsfeest van jullie tienerdochter!

Na afloop ontvangen jullie een leuke afgedrukte fotostrip welke jullie kunnen nabestellen.

Kijk in het menu onder kopje ‘Reserveren’ voor onze openingsdagen en te boeken tijdstippen.

Om een leuke indruk te krijgen van Brides4fun, bekijk deze video van Den Haag FM. Veel kijkplezier!

Muziek

Roberto Furnari

mail@robertofurnari.com

Dendrochronological analysis
Maintenance
Repair
of stringed instruments

Muziek

Abee

contact@abeemusic.com

Singer/Songwriter bij universal music.