MOOOF'ers

Mooof
Dans

Jimjamyoga

info.yogatrapeze@gmail.com

JimJam is one of the first qualified Yoga Trapeze Yoga studio’s. Trapeze is a suspension yoga system great for back pain, core strength, functional upper body strength, flexibility and balance.

Dans

Mistura Movement

Mistura is een Portugees woord dat letterlijk een mengsel of mengsel betekent. Dit wordt weerspiegeld in Mistura Movement in de breedste zin van het woord. Mistura is een mix van mensen uit verschillende culturen waarin alle dansstijlen worden omarmd, maar met een gedeelde passie voor Kizomba.

Dans

Tango MOOOVS

Ervaar het in de mooiste ruimte van MOOOF, de Officiersmess. Fred en Chantal leren je in hoger sferen te komen met de Argentijnse Tango.

Dans

Salsa Prisiri

Bij  leer je de salsa moves waarmee je de show zal stelen op de dansvloer. Ook zonder danspartner ben je van harte welkom!

Dans

Poetic Motion

Een unieke en innovatieve dansschool waar je wordt gestimuleerd jezelf te ontwikkelen en te ontdekken. Er wordt gestreefd naar bewustwording, maar zonder druk of kaders.

Dans

La Residance

Stijldansen voor alle leeftijden (jeugd en volwassenen). Wij bieden salsa, Argentijnse tango, solo-dansen, workshops en privélessen. Ook bieden wij privélessen voor bruidsparen.

Dans

Gabriel Weekhout

contact@weekhout.nl

Gespecialiseerd in het verzorgen van licht en geluid voor kleinere theatervoorstellingen. Voor andere gelegenheden kun je uiteraard ook contact opnemen 06-54781036.

Dans

New Dance Center

Het New Dance Center (NDC) is een toonaangevend danscentrum met een breed scala aan dans- en bewegingsvormen.

Dans

Dutch models on stage

Bureau voor dans & entertainment. Wij verzorgen dansers, modellen en hostesses voor elk (bedrijfs)feest, evenement, of event & discotheek. Geven ook showdans/paaldance en aerial hooplessen.

Dans

Bacahata Passion

We geloven dat Bachata de perfecte combinatie is van sensuele bewegingen, uitdagend voetenwerk, passie, en muzikaliteit. We bieden workshops, bootcamps, wekelijkse lessen en shows.