MOOOF'ers

Mooof
Dienst

Happy Adams

Bij Happy Adams werken we aan een wereld waarin iedereen geluk kan bereiken. We bieden een reeks diensten aan individuen, groepen en organisaties – van hen helpen om bredere, meer inclusieve gemeenschappen te bouwen, tot een dieper inzicht in de motivaties en overtuigingen van degenen die proberen te beïnvloeden, om effectief de verandering te communiceren die ze willen zien in de wereld. We doen dit via verschillende vormen van communicatie, coaching en artistieke dienstverlening. U kunt hier klikken om meer te leren.

Aan het einde van de dag is ons doel om gelukkig te zijn. Of het nu gaat om het overbruggen van ideologische scheidingen met meer empathisch gefocuste berichten – of om mensen uit alle lagen van de bevolking dichter bij elkaar te brengen in een gemeenschap van beweging en dans – we zijn toegewijd aan het verwijderen van de barrières die ons gescheiden houden.

Dienst

Geerlings & Benard

Dienstverleners in welzijn.

Dienst

HipHoop

info@hiphoop.nl

Stichting Hiphoop bestaat uit een jong en dynamisch team dat een passie heeft om onder begeleiding kinderen en jongeren te helpen met het ontwikkelen van een eigen identiteit met behulp van kunst en muziek.

De Stichting maakt gebruikt van audiovisuele projecten om jongeren te prikkelen creatief te denken. Door middel van hedendaagse technologie worden deelnemers door het creatieve proces begeleid tot het maken van een eigen product of project.

Er word altijd gekeken naar de achtergrond van de jongeren om op te speuren wat hun drijf kracht is en wat er op dat moment speelt in hun leefomgeving.

De leden van stichting HipHoop fungeren als “rolmodel” voor jongeren omdat zij zichzelf terug kunnen zien in hen. Hierdoor ontstaat er een ontspannen sfeer van wederzijds respect, en verlopen de lessen zeer gemoedelijk.

Dienst

Brides4fun

info@brides4fun.nl

Wanneer jullie een uitje bij ons reserveren, zijn jullie verzekerd van plezier.

Onder het genot van een glaasje bubbels en wat zoetigheid kunnen jullie gedurende 2 uur bruidsjurken passen.

Wij hebben de mooiste bruidsjurken voor jullie klaarhangen van maat 34 tot maat 52.
Voor ieder wat wils…

Wij ontvangen groepen tot maximaal 10 personen.

Niet alleen volwassenen zijn bij ons welkom. Denk ook aan Brides4fun voor het verjaardagsfeest van jullie tienerdochter!

Na afloop ontvangen jullie een leuke afgedrukte fotostrip welke jullie kunnen nabestellen.

Kijk in het menu onder kopje ‘Reserveren’ voor onze openingsdagen en te boeken tijdstippen.

Om een leuke indruk te krijgen van Brides4fun, bekijk deze video van Den Haag FM. Veel kijkplezier!

Dienst

ZeroSpace

ZeroSpace – Specialist in datanetwerken & verbindingen voor het bedrijfsleven. Van ADSL tot Glasvezel, van bedraad tot SmartWiFi – altijd de juiste oplossing.

Dienst

Samen Verbouwen

Joost Heggers is een technisch onderhoudsbureau dat de voortgang van MOOOF technisch ondersteunt. Verzorgt ook cursussen in onderhoud.

Dienst

MBM Atelier

MBM Atelier biedt naailessen en workshops, kleding op maat en productie van kleding voor andere bedrijven aan.

Dienst

Laksmi Productions

Productie en distributie van films en televisieprogrammas, maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Dienst

Grunrich

Workshops in persoonlijke ontwikkeling, muzieklessen, organisatie en advies op het gebied van evenementen en muziek, uitvoerend musicus, websitebeheer en internetmarketing.

Dienst

En Route

En Route biedt professionele fietsvakanties sinds 1987. Als wielertoerist kun je met En Route alle kanten op. Officiële partner van de Maratona en de Marmotte.

Dienst

Mon Petit Atelier

Ontwerpen van decor voor theater en andere creatieve ontwerpen.

Dienst

Dag in de Branding

Het Haagse Festival Dag in de Branding is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende festivals voor nieuwe muziek in Nederland.