MOOOF'ers

Mooof
Muziek

Nick Vall

Het muzikale avontuur van de Niek Groenendijk startte vier jaar geleden op zijn kamer in Zoetermeer. Op 14-jarige leeftijd begon hij met het produceren van Hip-Hop beats op zijn computer. Kort daarna vormt hij een Latin House DJ-duo onder de naam Unleaded. Na twee jaar en enkele mijlpalen verder, zoals een release op de cd van Sensation White ‘The Pleasure Dome’ en vele leuke boekingen, besluit hij zijn eigen weg te gaan in de Eclectic scene.

Inmiddels is Niek een tijd bezig onder de artiestennaam Nick Vall en bezorgt hij de club scene behoorlijk wat “bootyshaking material”. Niet alleen als DJ timmert hij hard aan de weg, maar ook als producer. Dagelijks is hij te vinden op de Herman Brood Academie in Utrecht waar hij de opleiding tot producer volgt. Vele grote namen zoals Martin Garrix, Julian Jordan en Boaz van de Beatz gingen hem voor.

Met club-hits als ‘That Body’ in samenwerking met Freddy Moreira, ‘All Night Long’ en ‘Bend Ovah’ verovert Nick Vall de playlists van zijn collega DJ’s.

Muziek

Markeyzz Music

Als keyboardist speelde Mark met veel artiesten in Nederland (NL), zoals Sabrina Starke, Boris, Sandra van Nieuwland, Ben Saunders, Glennis Grace, Shermanology, Ali B, Fresku, Sharon Doorson, Rochelle en nog veel meer. Momenteel is hij de toetsenist (en muzikaal directeur) voor Brace en keyboardspeler (MD) / lid van het muziekproductieteam voor Idols (NL). Hij werkt ook als producent / componist voor verschillende eerder genoemde kunstenaars.

Muziek

Emilio Tritto

info@emiliotritto.com

Emilio begon zijn eerste studie over de altsaxofoon op negenjarige leeftijd, terwijl hij nog steeds in Italië was, onder leiding van Felice Mezzina in Bari. Op zestienjarige leeftijd overschakelt hij naar baritonsaxofoon en verhuist een paar jaar later naar Den Haag om bij het Koninklijk Conservatorium zijn vaardigheden te perfectioneren met docenten als John Ruocco, Rolf Delfos en Toon Roos en zijn bachelor- en mastersdiploma succesvol te behalen . Hij heeft via zijn studies de gelegenheid gehad om lessen te volgen en bij te wonen met: Enrico Pieranunzi, Jim Snidero, David Liebman, Peter Bernstein, Rick Margitza, Luis Bonilla.

Muziek

Roberto Furnari

mail@robertofurnari.com

Dendrochronological analysis
Maintenance
Repair
of stringed instruments

Muziek

Abee

contact@abeemusic.com

Singer/Songwriter bij universal music.

Muziek

Blckout

Felle lichten, lachende gezichten, knallende champagne en feestelijke azen.

Blckout-events is naar Rotterdam gekomen met een gloednieuwe editie in de VIP-Room!

Je rustige zondagen zijn voorbij als we feestend het weekend uitzwaaien met de grootste en beste dj’s en artiesten, dope ass-muziek en het beste gezelschap dat je je maar kunt wensen.

Muziek

Generating our Dynasty

Muziek

Affectsounds

AffectSounds is een platen maatschappij die zich bezig houd met het uitgeven van muziek en boekingen van artiesten.

Muziek

Parvenu

info@wijzijnparvenu.nl

Parvenu is een jong, dynamisch en independent online platenmaatschappij opgericht in 2016. Het label brengt muziek uit van o.a. Ibra en Aftermath.

Muziek

Virtuosi School of Music

Een hooggekwalificeerde toonaangevende muziekschool in Den Haag en omgeving, met internationale studenten. Virtuosi verwelkomt ook lokale Nederlandse studenten van alle niveaus en leeftijden.

Muziek

Van Hees Pianoforte Restauratie

http://mooof-denhaag.nl/deelnemers/olafvanhees@planet.nl

Specialist restaureren tafelpiano´s ca. 1770 – 1835

Muziek

These Four Walls

These Four Walls is a music production shack that develops dope hip hop beats and pop compositions for the sake of your mental health.