MOOOF'ers

Mooof
Muziek

Wilco Oomkes

Wilco Oomkes is zeer geïnspireerd door de wereldmuziek en begon met accordeon spelen op de leeftijd van 7.
Nadat hij al een bachelor diploma in klassieke accordeon met minderjarigen in de jazz en het onderwijs heeft behaald,
doet hij momenteel zijn Masters aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag.

Muziek

HIP School

hollandpianoschool@gmail.com

Bij HIP School is voor iedereen een plek van alle niveaus. Kinderen en volwassenen zijn welkom. HIP School kan u begeleiden vanaf het begin. Ook zijn leerlingen welkom die ambities hebben om naar het conservatorium te gaan en die willen deelnemen aan concoursen.

Muziek

Stichting the game of life

Wij bieden componisten (in de breedste zin van het woord) de kans om te werken met ons mobiele Wave Field Synthesis-weergavesysteem (het enige mobiele WFS systeem ter wereld). Daarmee bieden we luisteraars een ervaring die met de huidige surround-geluidssystemen thuis niet te beleven is.

Muziek

Nick Vall

Het muzikale avontuur van de Niek Groenendijk startte vier jaar geleden op zijn kamer in Zoetermeer. Op 14-jarige leeftijd begon hij met het produceren van Hip-Hop beats op zijn computer. Kort daarna vormt hij een Latin House DJ-duo onder de naam Unleaded. Na twee jaar en enkele mijlpalen verder, zoals een release op de cd van Sensation White ‘The Pleasure Dome’ en vele leuke boekingen, besluit hij zijn eigen weg te gaan in de Eclectic scene.

Inmiddels is Niek een tijd bezig onder de artiestennaam Nick Vall en bezorgt hij de club scene behoorlijk wat “bootyshaking material”.

Muziek

Markeyzz Music

Als keyboardist speelde Mark met veel artiesten in Nederland (NL), zoals Sabrina Starke, Boris, Sandra van Nieuwland, Ben Saunders, Glennis Grace, Shermanology, Ali B, Fresku, Sharon Doorson, Rochelle en nog veel meer. Momenteel is hij de toetsenist (en muzikaal directeur) voor Brace en keyboardspeler (MD) / lid van het muziekproductieteam voor Idols (NL). Hij werkt ook als producent / componist voor verschillende eerder genoemde kunstenaars.

Muziek

Emilio Tritto

info@emiliotritto.com

Emilio begon zijn eerste studie over de altsaxofoon op negenjarige leeftijd, terwijl hij nog steeds in Italië was, onder leiding van Felice Mezzina in Bari. Op zestienjarige leeftijd overschakelt hij naar baritonsaxofoon en verhuist een paar jaar later naar Den Haag om bij het Koninklijk Conservatorium zijn vaardigheden te perfectioneren met docenten als John Ruocco, Rolf Delfos en Toon Roos en zijn bachelor- en mastersdiploma succesvol te behalen . Hij heeft via zijn studies de gelegenheid gehad om lessen te volgen en bij te wonen met: Enrico Pieranunzi, Jim Snidero, David Liebman, Peter Bernstein, Rick Margitza, Luis Bonilla.

Muziek

Roberto Furnari

mail@robertofurnari.com

Dendrochronological analysis
Maintenance
Repair
of stringed instruments

Muziek

Abee

contact@abeemusic.com

Singer/Songwriter bij universal music.

Muziek

Blckout

BLCKOUT is een jong en ambitieuze onderneming, die is opgericht in 2016 en gevestigd in Den Haag. Wij verrichten voornamelijk de volgende handelingen: het organiseren van evenementen, het verhuren van studio’s en tegelijkertijd zijn wij een management. We verzorgen het gehele proces rondom het uitgeven van fysieke en digitale muziekwerken. Daarnaast dragen we bij aan de creatieve én professionele groei van onze artiesten, waarbij we ons richten op de langetermijnplanning wat betreft hun carrière. Ook verzorgen wij evenementen- en bedrijfsfeesten.

  • Management
  • Recordlabel
  • Studioverhuur
  • Evenementenbureau

Management of: Elin Valery, Kevin Key, Lady Wins, Relize en Miranoz

Muziek

Generating our Dynasty

Muziek

Affectsounds

AffectSounds is een platen maatschappij die zich bezig houd met het uitgeven van muziek en boekingen van artiesten.

Muziek

Parvenu

info@wijzijnparvenu.nl

Parvenu is een jong, dynamisch en independent online platenmaatschappij opgericht in 2016. Het label brengt muziek uit van o.a. Ibra en Aftermath.