MOOOF'ers

Mooof
Sport

Bodyboxx

BodyBoxx is ontstaan uit passie voor boksen en lesgeven. Maak vandaag nog kennis met BodyBoxx als club, instructeur of deelnemer en doe met ons mee.

Sport

GREA

GREA heeft als doel mensen een keus te geven hun veiligheid in eigen hand te nemen.  We leren mensen niet vechten, we leren ze zichzelf te verdedigen.

Sport

StepOne

StepOne personaltraning, voor doelgerichte training, de juiste voeding en effectieve revalidatie

Sport

Nederlandse Wing Chun Federatie

De technieken van het Wing Chun zijn kort, snel, direct en uiterst geschikt als zelfverdediging. Ontworpen voor maximale snelheid.

Sport

Krav Maga

Het ultieme zelfverdedigingssysteem voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar, waarin je jezelf leert verdedigen op een snelle en eenvoudige manier.

Sport

Es quint

Rollerskate trainingen, waarbij beweging, balans en dus soulful fitness voorop staat. Overige actviteiten liggen in het verlengde van beweging & balans pur sang.

Sport

Crossfit Ninja’s

Crossfit Ninja’s biedt personal training aan op gebied van crossfit; een manier van fitness die kracht, cardio en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.

Sport

BRAZILIAN JIU JITSU

Brazliaanse Jiu Jitsu is een aangepaste variant van het Japanse Jiu Jitsu, genaamd “Jiu-do”. Het is een krijgskunst die zich met name richt op grondgevechten.

Sport

Basketbalverenging St4r

Basketballvereniging ST4R richt zich primair op straatbasketball, schoolbasketball en allerlei andere vormen van basketball.