Tweekoppig: de perfecte blend tussen marketing, video en web

Geplaatst op 19 juli 2021, in categorie Overig

Zodra je de derde verdieping van Mooof bereikt, hoor je de zachte beat vanuit de studio van Tweekoppig al. Aangevuld met het vertrouwde geluid van het Nespresso-apparaat dat overuren draait en de gezonde discussie die ongetwijfeld gaande is tussen de twee koppen: Floor en Takis. Bij Tweekoppig draait alles om de juiste vibe. You hate it or you love it.

Groeien in de diepte
Huh? Ja je leest het goed; wij geloven in groeien in de diepte. Oftewel, jezelf continu blijven ontwikkelen als mens, je blijven verdiepen in je vakgebied en groei niet alleen maar zoeken in financiële groei. Om dit te realiseren, verzamelen wij mensen om ons heen waarmee wij kunnen groeien. Dit kunnen partners zijn, die vooral beter moeten zijn in hun ding dan wij dat zijn, maar ook opdrachtgevers. Als het ons lukt om opdrachtgevers te helpen hun doelen te behalen, dan gaat ook ons bloed sneller stromen.

Dé boutique voor marketing, video en web
Nu hoor ik je denken ‘leuk hoor die visie van jullie maar waarvoor kan ik bij jullie terecht?’. In het kort: marketing, video en web. Van het vormgeven van jouw lange termijn marketingstrategie tot het verfilmen van jouw bedrijfsfilosofie of het (her)bouwen van de website die perfect weergeeft wie jij bent en wat je doet. Als je ons de kans geeft om jouw organisatie te leren kennen en een passend concept voor je te ontwikkelen, garanderen wij een uniek product passend bij jouw wensen en budget. Wij geloven dat iedere opdrachtgever anders is en dus een eigen oplossing verdient. Dat vergt creativiteit aan onze kant en vertrouwen als je onze opdrachtgever bent.

De hub waar creativiteit blijft vloeien
Hoewel het fijn is om de deur af en toe dicht te kunnen doen als er wordt gewerkt aan prikkelende teksten of er weer een toffe videoproductie in elkaar wordt gedraaid, is het super om altijd mensen om ons heen te hebben binnen Mooof. Ondernemers die stuk voor stuk iets tofs doen waar wij van kunnen leren. De eerste samenwerkingen met mede Mooof-ers zijn al ontstaan en wij kijken nu al uit naar meer verrassende samenwerkingen die er ongetwijfeld gaan komen.

Zin om ons beter te leren kennen? De deur staat (bijna) altijd open en de koffie zetten we met liefde voor je!