Clinic gezonde levensstijl: Mobility Clininc

28-04-2019, 12:30u -13:30u , Physics Performance

Geplaatst in Sport

Iedere maand organiseert Physics Performance een Clinic die te maken heeft met een gezonde levensstijl. Deze maand: Mobility Clinic!

We zitten tegenwoordig meer dan ons lief is. En ook als we wel actief zijn, zorgen we niet altijd goed voor ons zelf. Eén van de dingen waar zich dat in uit, is pijnlijke en stijve spieren. Het kan soms zo erg zijn dat het ons beperkt in onze dagelijkse activiteiten (rugpijn, stijfheid). Dat is jammer, want het hoeft niet zo te zijn. Met Mobility bewegingen kun je ervoor zorgen dat je niet of veel minder last hebt. Bij ons in de gym hebben we het er dan ook regelmatig over. Onze members sporten gemiddeld zo’n 3 keer per week, en daar hoort een stuk onderhoud bij. Maar hoe doe je dat nu? Waar moet je op letten en wat kun je beter vergeten? Tijdens de Mobility Clinic gaan we in op de basics van de grootste spiergroepen, en geven we een ‘smash’ en stretch oefening voor elke grote spiergroep. Ook oefenen we ze ter plekke, zodat jij ze thuis en in de gym zelf kan blijven doen. Met deze Mobility oefeningen in je toolkit kun je gericht die stijve en pijnlijke spieren tegen gaan, waar je zowel in de gym als in je dagelijkse dingen profijt van hebt!

Wanneer: zondag 28 april van 12:30-13:30; Waar: Physics Performance @ MOOOF; Kosten: €10 voor Physics members, €15 voor non members; Meebrengen: makkelijk zittende kleding