T.A.C.Q. (feat. Guus van der Steen)

18-01-2019, 20:00u -22:30u

Bekijk evenement

Geplaatst in Muziek

Ongeveer een jaar na het debuut van The Abstract Country Quartet, gaat het kwartet een samenwerking aan met acteur en muzikant Guus van der Steen, winnaar van o.a. twee awards bij de nationale “Van Dale SPOKEN Awards”.

Guus heeft in 2017/2018, in samenwerking met George Visser productions, een eigen productie genaamd STOMP op poten gezet en in een half jaar tijd in allerlei theaters door heel Nederland gespeeld. De voorstelling kreeg vier sterren van de theaterkrant. In juni 2018 speelde hij als performer in Aardappelvreters: een oeropera van Silbersee, Gouden Haas, en Slagwerk Den Haag. Deze show was te aanschouwen op zowel het Karavaan festival als Oerol.

Het repertoire dat het vijftal ten gehore brengt, bestaat uit stukken die speciaal voor Guus zijn bedacht en waarvoor hij de teksten heeft aangeleverd, afgewisseld met instrumentale stukken die onderdeel uitmaken van het repertoire van T.A.C.Q.

De sound wordt beïnvloed door alle muziekstijlen die de musici vanaf hun jeugd in hun hart hebben gesloten; jazz, free-jazz, hip-hop, funk, rock, blues en country