Event

Events / evenementen

Onze MOOOF’ers organiseren vaak leuke events, waarbij ze laten zien wat ze in huis hebben. Concerten, theatervoorstellingen, workshops, muziekfestivals, we hebben alles in huis!

Heb je zelf interesse in het huren van een ruimte voor een evenement, vergadering, workshop of wat dan ook? Lees hier meer!

Zaal huren bij MOOOF in Den Haag? Laat je verrassen door onze bijzondere zalen: van de Korporaalsmess tot de grote Generaal met zijn prachtige uitzicht op de skyline van Den Haag. Bij MOOOF vind je voor ieder wat wils.

Bij MOOOF staan we garant voor een persoonlijke aanpak en het ontzorgen van jou als organisator van het evenement. Wij denken graag met je mee over de programmering van jouw evenement. Indien gewenst brengen wij je in contact met onze partners op het gebied van geluid, techniek & catering. Kortom, MOOOF heeft alles in huis wat je nodig hebt om jouw evenement te doen slagen!

De mogelijkheden

Wij werken met concepten en activiteiten die je evenement niet alleen stevig op de kaart zetten, maar ze ook tot een échte beleving maken. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Wel hebben alle evenementen bij MOOOF een gemeenschappelijk kenmerk: alles behalve doorsnee!

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Vergaderingen
  • Bijeenkomsten
  • Conferenties / seminars
  • Borrels
  • Recepties / bruiloften
  • Diners
  • Concerten en voorstellingen maar ook repetities

Wij verhuren onze zalen en ruimtes casco. Dit betekent dat elke vergadering naar wens kan worden opgesteld.

Afhankelijk van de zaal zijn er verschillende mogelijkheden.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van huren in MOOOF of heb je vragen over het actuele aanbod aan bedrijfsruimte? klik hier of bel naar 070-381 67 05.

Hier kun je terecht voor mooie en inspirerende ruimtes!