MOOOF'ers

Mooof
Dienst

The Young Digitals

The Young Digitals gelooft in het talent van elke jongere. Zij groeien op in een wereld van digitalisering en social media. Hier liggen hun kansen. 

Helaas maken grote groepen jongeren hun opleiding niet af, of ze lopen om andere redenen vast in het vinden van een goede baan. Zonder hulp zal de afstand tot de arbeidsmarkt van deze jongeren steeds verder toenemen.

Het is onze missie om deze jongeren te begeleiden naar een baan als digital marketeer. Wij bieden deze jongeren een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever. Kortom, The Young Digitals biedt nieuwe kansen, van training naar toekomst.

Onze young digitals blinken uit in het maken van online marketing rapportages, SEO en social media campagnes

Dans

Dance and Diversity

info@danceanddiversity.com

Dance and Diversity is een bedrijf wat entertainment aanbiedt met als specialiteit steltloop-acts. Deze acts zijn in te zetten voor feesten, evenementen, festivals en winkelcentra. Daarnaast bedenken, maken en voeren wij concepten uit. Wat je van ons kan verwachten is kwaliteit, creativiteit, originaliteit en een heleboel gezelligheid.

Muziek

Amir Hussein

Producer

Muziek

Gelissen Geluidstechniek

Tom Gelissen works as a Producer, mix engineer, sound designer and all-round musician in a wide variety of musical styles.

Muziek

Yorick Sedee

I create sound design & music for media such as film, tv, animation and games.

Muziek

More Life Entertainment

Wij brengen nieuwe artiesten & nieuwe sounds naar voren.

Muziek

Resound

Producer

Muziek

Valeria Babara

Producers

Muziek

Millean

Valentijn Kolf is producer.

Muziek

Ten Zangstudio

Zoek je een leuke en inspirerende zangdocent in de omgeving van Den Haag? Ben je kind, jongere of volwassene en wil je beter leren zingen? Probeer dan eens een proefles bij Ten Zangstudio!

(Para)Medici

Skincare Star

Diverse behandelingen voor gezicht en haar.

Muziek

Rudy Sibma Pianoshow

Piano en drum. Rudi Sibma is niet meer weg te denken op de Nederlandse podia en is gemotiveerder dan ooit om nog vele jaren de pannen van het dak te spelen op elke gelegenheid waar hij nog mag optreden..