MOOOF'ers

Mooof
Muziek

Jelmer de Moed

Jelmer de Moed (1995) is een gepassioneerde klarinettist die naast zijn studie al veel concerten geeft en projecten initieert. Zo toerde hij in 2018 met de interdisciplinaire voorstelling Prikkel in de bubbel van Plastique Fantastique langs Oranjewoud festival, Oerol en het Grachtenfestival; geeft hij met Symbolisme vele concerten met het beroemde Quatuor pour la fin de Temps van Olivier Messiaen; brengt hij samen met het Animato Kwartet een ode aan de Nederlandse Componist Tristan Keuris in Bevangen en verscheen eind 2019 zijn debuut EP Dwaallicht waarop hij samen met Rik Kuppen werken van Alban Berg en Robert Schumann heeft opgenomen in zaal Hertz. Momenteel studeert Jelmer in Berlijn aan de Hochschule für Musik Hanns Eisler bij Martin Spangenberg en Ralf Forster en kamermuziek bij Eberhart Feltz.

 

Muziek

Pieter de Koe

Pieter de Koe (1994) is een gedreven kamermuziekmusicus, medeoprichter van het van het veelbelovende Animato Kwartet, initiator van eigen producties en verschillende cross-arts samenwerkingen.

Pieter is als cellist actief in heel europa en speelde onder andere kamermuziek concerten in Casa da Música in Portugal, Sala São Paulo in Brazilië, het Concertgebouw Amsterdam en de Doelen Rotterdam. Hij werd uitgenodigd voor festivals als Davos festival in Zwitserland, Gent Festival in België,  Harmos festival in Portugal, ‘Festival International de Inverno de Campos do Jordão’ in Brazilië, Mahler Academy in Italië en het Grachtenfestival van Amsterdam in Nederland. Ook speelt Pieter in verschillende cross-arts projecten met ISH, Yopera, Troupe courage, en eigen productie Wonder.

Hij studeerde aan de Sweelinck Academie bij Monique Bartels en won op jonge leeftijd al prijzen op verschillende concoursen. Hij behaalde zijn bachelor cum-laude aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij Michel Strauss en Jan Ype Nota. Inmiddels studeert Pieter aan de master-opleiding van de Musikhochschule Freiburg bij Jean-Guihen Queyras. Hiernaast werkte hij onder andere met Anner Bijlsma, Gary Hoffman, Alfred Brendel, Reinbert de Leeuw, Arto Noras, David Dolan en Johannes Meissl.

Met het Animato Kwartet is Pieter aspirant lid van de European Chamber Music Academy. Zij ontvingen het Kersjes kwartetstipendium en volgen lessen bij Eberhard Feltz via de Nederlandse Strijkkwartet Academie.

Pieter bespeelt een prachtige Nederlandse Johannes Theodorus Cuypers cello (1775 -1780), hem ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Muziek

Yussif Barakat

Bassist in the field of Classical, Jazz and Early Music.

Graduated from the Royal Conservatory in 2019.

Muziek

Yumina Ishii

Baroque violinist, graduated from the Tokyo University of the Arts and Royal Conservatory of The Hague.

Sport

MexicanBoxing

Voor:

  • Zelfverdediging
  • Kracht
  • Conditie
  • Tactiek
  • Handelingssnelheid
  • Doorzettingsvermogen

Check: www.mexicanboxing.nl

Muziek

Koninklijk Conservatorium Den Haag

(Para)Medici

2 Become Better

Hoi Ik heet Mannah Seffelaar en ben master behandelinhoudelijk Psychomotorisch therapeut. Ik heb veel werkervaring opgedaan met verschillende doelgroepen in de afgelopen 14 jaar. Nu ben ik naast mijn baan binnen de ggz ook mijn eigen praktijk begonnen. Neem maar gauw een kijkje op mijn site en wie weet tot ziens!

Muziek

Emese Jeszenői

My name is Emese Jeszenői, living and working in The Hague, The
Netherlands. I was born in Hungary in 1993. I graduated from the
Franz Liszt Academy of Music in Budapest where I earned my
Master degrees in classical music performance and in music
education. After finishing my degrees in Hungary, I moved to The
Hague to begin my Baroque and Classical violin studies at the
Royal Conservatory in the class of Kati Debretzeni and Walter
Reiter. Besides of being a performer, I started my teaching career in
2017 which I do with great pleasure and inspiration. Currently I
give private lessons but my dream – besides performing – is to
evolve a music school with fellow colleagues. I am happy to become
a member of the Mooof community and hoping for future
collaborations with artist within and outside of my field.

(Para)Medici

Praktijk Heelal

rudolf@praktijkheelal.nl

Rudolf Pöll is energetisch therapeut en coach. Hij kan je helpen om een gezonde balans tussen lichaam en geest te krijgen, leert je hoe je je energie in eigen beheer kan nemen en je bewust te worden van de wisselwerking tussen jou en je omgeving. Bij Praktijk Heelal kun je terecht voor energetische therapie, een goed gesprek, meditatie en astrologisch inzicht.

Muziek
(Para)Medici

Miriam Waindrich – Healthy & Relax

Sporttherapeut en masseur. Hierbij hoop ik mensen te kunnen helpen bij hun (sport gerelateerde) klachten aan het bewegingsapparaat en het verlichten van stress en spanningsklachten.

Muziek

Ferry van der Woude

Producer