MOOOF'ers

Mooof
Dienst

Milan Stijnman

Sinds 2007 ben ik werkzaam als zelfstandig theatertechnicus.

Ik ben in te huren als:
Technisch producent
Lichtontwerper
Licht- en of geluidstechnicus

Ik heb gewerkt voor onder andere:
Het Zeeheldenfestival
Vrij Theater
Culturalis Theater
Toneelgroep Adodvs
Gemeente Leidschendam – Voorburg

 

Dienst

Takis Tap

VIDEO PRODUCTIES

Van korte social media series over een product of dienst tot een bedrijfsfilm in documentaire format. Samen gaan we op zoek naar de perfecte vorm om jouw verhaal, of dat van jouw organisatie, naar buiten te brengen.

Ik adviseer je over vorm vanuit mijn visuele blik en ga altijd uit van een storyboard dat ik met je deel voor ik aan de slag ga met alles regelen. Vanuit mijn corporate ervaring adviseer ik ook over de inhoud, als ik het begrijp, begrijpt jouw doelgroep het helemaal.

Muziek

Remy Cooper Music

Remy Borsboom (born 23 Juli 1997), better known as Remy Cooper, is a Dutch DJ, musician, record producer and composer from Voorburg, The Netherlands. He gained international recognition for his original singles and remixes which has been streamed millions of times.

Muziek

HIP School

In MOOOF is er de mogelijkheid om privé pianoles te volgen van maandag t/m zaterdag. Op deze locatie hebben we een mooie Rösler vleugel staan met een prachtige warme klank welke o.a. te danken is aan de leeftijd van het instrument. Het mechaniek is ±10 jaar geleden volledig gereviseerd.

Bij HIP School is voor iedereen een plek van alle niveaus. Kinderen en volwassenen zijn welkom. HIP School kan u begeleiden vanaf het begin. Ook zijn leerlingen welkom die ambities hebben om naar het conservatorium te gaan en die willen deelnemen aan concoursen.

 

Muziek

James McQueen

Muzikant

Muziek

Cody Takács

Muzikant

Dienst

Roberto Furnari Vioolbouw & Dendrochronologie

Ik ben vioolbouwer in Den Haag. Naast reparatie en onderhoud vormt dendrochronologisch onderzoek van strijkinstrumenten een belangrijk onderdeel van mijn werk. Gedreven door mijn wens om over een objectieve methode bij het bepalen van de ouderdom van strijkinstrumenten te beschikken, ben ik in 2005 begonnen met dendrochronologisch onderzoek van klankhout.

Dienst

MBM atelier

MBM atelier is een jong bedrijf dat gericht is op het geven van naailessen, het maken van kleding op maat en kleine productie.

 

Muziek

Cellist Pieter de Koe

Pieter de Koe (1994) is een gedreven kamermuziekmusicus, medeoprichter van het van het veelbelovende Animato Kwartet, initiator van eigen producties en verschillende cross-arts samenwerkingen.

Pieter is als cellist actief in heel europa en speelde onder andere kamermuziek concerten in Casa da Música in Portugal, Sala São Paulo in Brazilië, het Concertgebouw Amsterdam en de Doelen Rotterdam. Hij werd uitgenodigd voor festivals als Davos festival in Zwitserland, Gent Festival in België,  Harmos festival in Portugal, ‘Festival International de Inverno de Campos do Jordão’ in Brazilië, Mahler Academy in Italië en het Grachtenfestival van Amsterdam in Nederland. Ook speelt Pieter in verschillende cross-arts projecten met ISH, Yopera, Troupe courage, en eigen productie Wonder.

Hij studeerde aan de Sweelinck Academie bij Monique Bartels en won op jonge leeftijd al prijzen op verschillende concoursen. Hij behaalde zijn bachelor cum-laude aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag bij Michel Strauss en Jan Ype Nota. Inmiddels studeert Pieter aan de master-opleiding van de Musikhochschule Freiburg bij Jean-Guihen Queyras. Hiernaast werkte hij onder andere met Anner Bijlsma, Gary Hoffman, Alfred Brendel, Reinbert de Leeuw, Arto Noras, David Dolan en Johannes Meissl.

Met het Animato Kwartet is Pieter aspirant lid van de European Chamber Music Academy. Zij ontvingen het Kersjes kwartetstipendium en volgen lessen bij Eberhard Feltz via de Nederlandse Strijkkwartet Academie.

Pieter bespeelt een prachtige Nederlandse Johannes Theodorus Cuypers cello (1775 -1780), hem ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Muziek

Yumina Ishii

Baroque violinist, graduated from the Tokyo University of the Arts and Royal Conservatory of The Hague.

Sport

MexicanBoxing

Voor:

  • Zelfverdediging
  • Kracht
  • Conditie
  • Tactiek
  • Handelingssnelheid
  • Doorzettingsvermogen

Check: www.mexicanboxing.nl

Muziek

Koninklijk Conservatorium Den Haag