MOOOF'ers

Mooof
Muziek

Baris Umarer

I am a young musician who studies classical clarinet at the Royal Conservatoire of The Hague. I am also experienced in teaching. 

(Para)Medici

Ervaar het nu

Edwin van der Hoeven – Certificate holder of the Spiritualist National Union

teaching – demonstrating – speaking – private reading

Muziek

Remy Cooper Music

Remy Borsboom, ook bekend als Remy Cooper, is een Nederlandse DJ, muzikant en producer. Hij is internationaal bekend met diverse singles en mixes.

Muziek

Henriette Wirth

Henriette Wirth geeft sinds 2018 met veel plezier pianoles, klavecimbel les en correpetitie in MOOOF. Zij heeft piano, muziekwetenschap, klavecimbel en pianoforte gestudeerd aan diverse scholen in Nederland. Ook speelt Henriette barok en gotische harp. Ben je op zoek naar een leuke en ervaren piano- of klavecimbeldocent of ben je zanger of instrumentalist en ben je op zoek naar een correpetitor? Aarzel niet om mij te mailen: henriettewirth@hotmail.com

Muziek

Studio Tino

Daan Klerks heeft binnen MOOOF zijn eigen producer studio.

(Para)Medici

Oudtopia

Stichting ZorgVeilig zet mensen en organisaties in beweging. Stap voor stap naar een veiliger organisatiecultuur. Zowel sociaal als fysiek en organisatorisch veilig.
Want in een veilige omgeving is het aangenaam en goed werken voor werknemers. In organisaties waar ruimte is voor het goede gesprek, is het goed toeven voor klanten en cliënten, bewoners en patiënten.

Dienst

Stichting Stand up for Afrika

Dienst

DP Styling

Stage styling

(Para)Medici

De Nieuwe Dokter & Fysiotherapie Sukul

Onze visie op duurzaamheid spreekt door in onze gehele praktijk. We werken met medisch specialisten zodat we in huis anderhalvelijnszorg kunnen bieden. We geven niet alleen voedingsadviezen maar zetten deze in kookworkshops direct om tot gezonde en voedzame gerechten. Dagelijks is er een (sport)fysiotherapeut aanwezig. Zelfs de koffiekopjes in onze energieneutrale ontvangstruimte zijn van gerecycled materiaal.

Dienst

Robby Schouten

TV-maker

Muziek

Timothee Busch

Cellist

Muziek

Studio Shikss

Producer