MOOOF'ers

Mooof
Muziek

Studio RuW

studioruwdenhaag@gmail.com

www.instagram.com/synthjorisendedraak

www.songsformine.com

www.shadowspacemusic.com

(Para)Medici

Stiefgoed Den Haag Oost, Stiefcoach, Relatietherapeut, Mediator

jordie@stiefgoed.nl

Wil je meer inzicht, zelfbewustzijn en kwetsbaarheid durven tonen in je partnerrelatie of in de relatie met je (stief)kinderen?

Neem contact op met Jordie Vos.

Dienst

Juf met een missie, remedial teacher en coach

jufmeteenmissie@gmail.com

In mijn praktijk help ik kinderen die vastlopen op school of net even een extra zetje kunnen gebruiken.

Daarnaast wil ik mijn ervaring en expertise graag delen met andere leerkrachten, zodat zij met net zo veel plezier en passie voor de klas blijven staan als ikzelf. Ook als leerlingen voor extra uitdaging zorgen.

 

 

Muziek

Fine Tune Music

info@finetunemusic.nl

Wij zijn een full-service audio post-productie bedrijf. Wij leveren muziek, sounddesign en voice-overs voor film, animaties, games en reclames. Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken.

(Para)Medici

Nella Weijling Psycholoog NIP

info@nellaweijling.nl

Iedereen is uniek. Samen kunnen we op zoek gaan naar jouw sterke kanten, op een manier die goed bij jou past. Op dit moment word je misschien overspoeld door negatieve gedachten en gevoelens, maar dat ook jij uniek bent en sterk, daar ben ik van overtuigd.

In de positieve psychologie ligt de nadruk op de kracht van een individu: de mogelijkheden die iemand heeft om zich (weer) sterker te gaan voelen. Die positieve focus is kenmerkend voor mijn werkwijze. Ook werk ik laagdrempelig en praktisch. No-nonsense, met handvatten om verder te komen.

(Para)Medici

Coachpraktijk Bewust & Co. Coaching – Communicatie

maaike@bewustenco.nl 

Wat kan coaching voor jou betekenen?

Heb je het gevoel steeds tegen dezelfde problemen aan te lopen in je werk of privé-situatie? Voel je je vaak gestrest of onzeker? Of heb je regelmatig ‘gedoe’ met anderen? Waar je ook tegenaan loopt, één ding staat vast: je wil dat de situatie of je gevoel anders is dan dat het nu is. Daar kan ik je als coach bij helpen, door het vergroten van inzicht in jezelf én bij het nemen van concrete stappen om je eigen route te bepalen en jouw doel(en) te bereiken.

 

 

 

Dienst

Tividorfabriek

detlef@tividorfabriek.nl

Tividorfabriek is a production studio based in The Hague, The Netherlands.

We are specialized in concept development, moving images, animation, film, graphic design and sound design.

Muziek

Mees Salomé

 

 

Producer / DJ

 

Dienst

Stichting Women’s Initiatives for Gender Justice

The Women’s Initiatives for Gender Justice is an international women’s human rights organisation that advocates for gender justice through the International Criminal Court (ICC) and through domestic mechanisms, including peace negotiations and justice processes.

(Para)Medici

Guidare, coaching en training hulpverleners

paul@guidare.nl

Coaching en training voor hulpverleners, leidinggevenden en kenniswerkers. Voor grip op je stressrespons en de stem in je hoofd waardoor je onder druk beter presteert, creatiever wordt in je aanpak en je relaties versterkt. Op basis van een persoonlijke aanpak, zonder gedoe en ‘to the point’.

Muziek

Kac Pro, sonologist

Sound designer, circuit bender, improviser, nomad, producer, audio-hacker, instrument designer, vagabond, radio presenter, workshop leader, sonologist.

Muziek

Amy Root

Muzikanten/Band

Luister op Soundcloud, Discogs, Facebook, Instagram en Bandcamp.