MOOOF'ers

Mooof
Dienst

Juf met een missie, remedial teacher en coach

jufmeteenmissie@gmail.com

In mijn praktijk help ik kinderen die vastlopen op school of net even een extra zetje kunnen gebruiken.

Daarnaast wil ik mijn ervaring en expertise graag delen met andere leerkrachten, zodat zij met net zo veel plezier en passie voor de klas blijven staan als ikzelf. Ook als leerlingen voor extra uitdaging zorgen.

 

 

Dienst

Tividorfabriek

detlef@tividorfabriek.nl

Tividorfabriek is a production studio based in The Hague, The Netherlands.

We are specialized in concept development, moving images, animation, film, graphic design and sound design.

Dienst

Stichting Women’s Initiatives for Gender Justice

The Women’s Initiatives for Gender Justice is an international women’s human rights organisation that advocates for gender justice through the International Criminal Court (ICC) and through domestic mechanisms, including peace negotiations and justice processes.

Dienst

Manic Organic

laurens@manicorganic.nl

 

Manic Organic zorgt samen met lokale leveranciers voor de lekkerste gerechten op locatie: biologisch, vegan, vegetarisch en duurzaam.

Bestellen?

Ga naar https://hap.je/manic-organic-mooof

 

Dienst

Stichting Borstcrawlcursus.nl

info@borstcrawlcursus.nl

Steeds meer recreatieve zwemmers geven aan behoefte te hebben de techniek van hun borstcrawl aan te leren en/of te verbeteren. Dat is precies wat wij kunnen bieden.

Dienst

Studio Dalebout

wdalebout@xs4all.nl

Videographer

Dienst

Skincare Star

info@skincarestar.nl

 

Voor iedereen een behandeling op maat!

 

Dienst

CL Multitraining & Language Services

info@multitraining.nl


Bij CL Multitraining draait alles om talen zoals mijn moedertaal Duits, maar ook Nederlands, Frans en Engels komen aan bod.

Met veel passie en empathie organiseer ik  taaltrainingen , taalwandelingen en geef ik bijles aan tieners.

Bij CL Multikid gebruik ik mijn ervaring als kindercoach en begeleid ik Duitstalige families in de regio Den Haag.

Dienst

Bando Flutes

robertobando@gmail.com

Roberto Bando is a maker of historical transverse flutes (also known as traversos) modelled after examples from the 16th to early 19th Centuries. He combines his experience as a performer and his technical training to create instruments -as well as carry out restorations and repairs- that meet the demands of professional flutists in the field of Early Music.

—-

 

Dienst

The Young Digitals

hallo@theyoungdigitals.nl

The Young Digitals gelooft in het talent van elke jongere. Zij groeien op in een wereld van digitalisering en social media. Hier liggen hun kansen.

Helaas maken grote groepen jongeren hun opleiding niet af, of ze lopen om andere redenen vast in het vinden van een goede baan.

Het is onze missie om deze jongeren te begeleiden naar een baan als digital marketeer. Wij bieden hen een kosteloze training van 10 weken, waardevolle werkervaring en begeleiding naar een nieuwe werkgever.

Dienst

Big Show Productions

Maakt radio voor Aruba.

Dienst

Geerlings & Benard

Dienstverleners in welzijn. Wij bieden maatwerk voor iedere cliënt, met oprechte aandacht voor de cliënt. We werken aan het opbouwen van de vertrouwensband, dat is het vertrekpunt voor de begeleiding. Vanuit gelijkwaardigheid, en zonder oordeel over de cliënt bieden we begeleiding.