MOOOF'ers

Mooof
(Para)Medici

Bibi – kracht vanuit ontspanning

bibi@krachtvanuitontspanning.nl

Het is mijn drijfveer om mensen terug te brengen naar de kern van hun eigen energie en kracht vanuit ontspanning.

(Para)Medici

Huisartsenpraktijk Binckhorst

info@huisartsenpraktijkbinckhorst.nl

Op 1 september 2021 is onze nieuwe huisartsenpraktijk Binckhorst geopend. We zijn een moderne huisartsenpraktijk voor de nieuwe bewoners van de Binckhorst en omliggende wijken. We werken volgens de nieuwste richtlijnen rekening houdend met de wensen van de patiënt.

(Para)Medici

Huisartsenpraktijk Binck-Zorg

info@binck-zorg.nl

 

In de Binckhorst, een wijk in ontwikkeling, kan ook huisartsenzorg niet ontbreken.

Daarom is deze wijk gekozen als basis voor een nieuwe huisartsenpraktijk. Net als de Binckhorst: nieuw, modern, anders; maar net zo goed vertrouwd.

Huisarts Henrike Louwen-Zwart is het gezicht van huisartsenpraktijk Binck-Zorg. Met nieuwe ontwikkelingen zoals online contact, afspraken maken en inzage in uw dossier, maar ook een vertrouwde huisarts, waar zorg met aandacht hoog in het vaandel staat.

(Para)Medici

Skincare Star

Diverse behandelingen voor gezicht en haar.

(Para)Medici

Healthy & Relax

Sporttherapeut en masseur. Hierbij hoop ik mensen te kunnen helpen bij hun (sport gerelateerde) klachten aan het bewegingsapparaat en het verlichten van stress en spanningsklachten.

(Para)Medici

Hijama Healthcare & Cupping

Hijama is een goede manier om uw lichaam te zuiveren. Het verbetert de bloedcirculatie, de gezondheid en het versterkt het immuunsysteem.

(Para)Medici

Praktijk LevF

info@praktijklevf.nl

Als ouder wilt u niets liever dan dat het goed gaat met uw kind. De ontwikkeling van uw kind verloopt echter
niet altijd zoals u graag zou zien.  Thuis en/of op school gaat het niet altijd vanzelf. In de ontwikkeling van uw kind treden stagnaties op. U merkt dat uw kind niet zo lekker in zijn/haar vel zit. Dat is onder andere te zien in het gedrag van uw kind.

(Para)Medici

NAR- Lab

Wij zijn een sterk, effectief, internationaal netwerk van professionals in Business, Finance, Health-Care, Performing Arts en Sports. Hoewel heel nuchter, presteren we op het hoogste niveau. Wederzijds begrip is via Neuro-Analytical Reasoning®. Dit komt omdat, weet je, iedereen heeft een brein.

(Para)Medici

Koolen performance

info@koolenperformance.nl

 

Voor sporters, dansers en bedrijven.

D.m.v. sportpsychologie en prestatiepsychologie help ik individuen en teams om optimaal te presteren wanneer het er om gaat.