MOOOF'ers

Mooof
(Para)Medici

Miriam Waindrich – Healthy & Relax

Sporttherapeut en masseur. Hierbij hoop ik mensen te kunnen helpen bij hun (sport gerelateerde) klachten aan het bewegingsapparaat en het verlichten van stress en spanningsklachten.

(Para)Medici

Anne Vera – Knuffelsessies & Reiki behandelingen

We staan er niet elke dag bij stil, maar ook aanraking en aandacht horen bij onze basisbehoeftes. Ik bied je graag een gevoel van een warme en voedende connectie. Ik doe dit door middel van knuffelsessies en reiki behandelingen.

(Para)Medici

Hilotmaharlikan

A Holistic Filipino Shamanic healing massage.

(Para)Medici

cryolipolyse treatment

Cryolipolyse is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan wroden verwijderd door middel van kou. Het ‘bevriezen van vet’ is met name een effectieve behandelijng voor hardnekkig vet op de buik, heupen en rug.

(Para)Medici

Edwin van der Hoeven – mediumschap en spirituele ontwikkeling

Mijn naam is Edwin van der Hoeven. Ik ben medium en geef training in mediumschap, sensitiviteit en meditatie & healing. Je kan bij mij ook terecht voor consulten, spirituele healing en een persoonlijk gesprek. Wil je meer weten? Kijk op mijn website en kom eens langs!

(Para)Medici

Oudtopia

Stichting ZorgVeilig zet mensen en organisaties in beweging. Stap voor stap naar een veiliger organisatiecultuur. Zowel sociaal als fysiek en organisatorisch veilig.
Want in een veilige omgeving is het aangenaam en goed werken voor werknemers. In organisaties waar ruimte is voor het goede gesprek, is het goed toeven voor klanten en cliënten, bewoners en patiënten.

(Para)Medici

De Nieuwe Dokter & Fysiotherapie Sukul

Onze visie op duurzaamheid spreekt door in onze gehele praktijk. We werken met medisch specialisten zodat we in huis anderhalvelijnszorg kunnen bieden. We geven niet alleen voedingsadviezen maar zetten deze in kookworkshops direct om tot gezonde en voedzame gerechten. Dagelijks is er een (sport)fysiotherapeut aanwezig. Zelfs de koffiekopjes in onze energieneutrale ontvangstruimte zijn van gerecycled materiaal.

(Para)Medici

Hijama Healthcare & Cupping

Hijama is een goede manier om uw lichaam te zuiveren. Het verbetert de bloedcirculatie, de gezondheid en het versterkt het immuunsysteem.

(Para)Medici

Fysio Voor

info@fysiovoor.nl

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, acupunctuur, cupping en medical taping.

(Para)Medici

Biomechanics Lab

info@functionalpatterns.nl

Een leven zonder pijn, verbeter je houding, herprogrammeer je hersens, beweeg beter dan ooit

(Para)Medici

Marian van Santen PADME

ontspanningspraktijkpadme@gmail.com

Mijn naam is Marian van Santen.
Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocent en gediplomeerd Rebalancing Wellness therapeut.

(Para)Medici

Kinderpraktijk Lena

info@kinderpraktijklena.nl

Als ouder wilt u niets liever dan dat het goed gaat met uw kind. De ontwikkeling van uw kind verloopt echter
niet altijd zoals u graag zou zien.  Thuis en/of op school gaat het niet altijd vanzelf. In de ontwikkeling van uw kind treden stagnaties op. U merkt dat uw kind niet zo lekker in zijn/haar vel zit. Dat is onder andere te zien in het gedrag van uw kind.