MOOOF'ers

Mooof
(Para)Medici

2 Become Better

Hoi Ik heet Mannah Seffelaar en ben master behandelinhoudelijk Psychomotorisch therapeut. Ik heb veel werkervaring opgedaan met verschillende doelgroepen in de afgelopen 14 jaar. Nu ben ik naast mijn baan binnen de ggz ook mijn eigen praktijk begonnen. Neem maar gauw een kijkje op mijn site en wie weet tot ziens!

(Para)Medici

Praktijk Heelal

rudolf@praktijkheelal.nl

Rudolf Pöll is energetisch therapeut en coach. Hij kan je helpen om een gezonde balans tussen lichaam en geest te krijgen, leert je hoe je je energie in eigen beheer kan nemen en je bewust te worden van de wisselwerking tussen jou en je omgeving. Bij Praktijk Heelal kun je terecht voor energetische therapie, een goed gesprek, meditatie en astrologisch inzicht.

(Para)Medici

Miriam Waindrich – Healthy & Relax

Sporttherapeut en masseur. Hierbij hoop ik mensen te kunnen helpen bij hun (sport gerelateerde) klachten aan het bewegingsapparaat en het verlichten van stress en spanningsklachten.

(Para)Medici

Anne Vera – Knuffelsessies & Reiki behandelingen

We staan er niet elke dag bij stil, maar ook aanraking en aandacht horen bij onze basisbehoeftes. Ik bied je graag een gevoel van een warme en voedende connectie. Ik doe dit door middel van knuffelsessies en reiki behandelingen.

(Para)Medici

Hilotmaharlikan

A Holistic Filipino Shamanic healing massage.

(Para)Medici

cryolipolyse treatment

Cryolipolyse is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan wroden verwijderd door middel van kou. Het ‘bevriezen van vet’ is met name een effectieve behandelijng voor hardnekkig vet op de buik, heupen en rug.

(Para)Medici

Oudtopia

Stichting ZorgVeilig zet mensen en organisaties in beweging. Stap voor stap naar een veiliger organisatiecultuur. Zowel sociaal als fysiek en organisatorisch veilig.
Want in een veilige omgeving is het aangenaam en goed werken voor werknemers. In organisaties waar ruimte is voor het goede gesprek, is het goed toeven voor klanten en cliënten, bewoners en patiënten.

(Para)Medici

De Nieuwe Dokter & Fysiotherapie Sukul

Onze visie op duurzaamheid spreekt door in onze gehele praktijk. We werken met medisch specialisten zodat we in huis anderhalvelijnszorg kunnen bieden. We geven niet alleen voedingsadviezen maar zetten deze in kookworkshops direct om tot gezonde en voedzame gerechten. Dagelijks is er een (sport)fysiotherapeut aanwezig. Zelfs de koffiekopjes in onze energieneutrale ontvangstruimte zijn van gerecycled materiaal.

(Para)Medici

Hijama Healthcare & Cupping

Hijama is een goede manier om uw lichaam te zuiveren. Het verbetert de bloedcirculatie, de gezondheid en het versterkt het immuunsysteem.

(Para)Medici

Fysio Voor

info@fysiovoor.nl

U kunt bij ons terecht voor fysiotherapie, acupunctuur, cupping en medical taping.

(Para)Medici

Biomechanics Lab

info@functionalpatterns.nl

Een leven zonder pijn, verbeter je houding, herprogrammeer je hersens, beweeg beter dan ooit

(Para)Medici

Marian van Santen PADME

ontspanningspraktijkpadme@gmail.com

Mijn naam is Marian van Santen.
Ik ben gediplomeerd yoga- en meditatiedocent en gediplomeerd Rebalancing Wellness therapeut.