MOOOF'ers

Mooof
Sport

MexicanBoxing

Voor:

  • Zelfverdediging
  • Kracht
  • Conditie
  • Tactiek
  • Handelingssnelheid
  • Doorzettingsvermogen

Check: www.mexicanboxing.nl

Sport

Physics Performance

Wij zijn een leuke, gezellige maar vooral laagdrempelige gym die zich focust op jou! Door onze coaching maken wij jou gezonder, fitter en zorgen wij er samen voor dat jij jouw doelen haalt!

Sport

MULLER PT

Muller PT is er voor de gemotiveerde sporter, die zijn trainingsdoelen wil behalen. Wij bieden personal trainingen aan voor de individu en groepstrainingen voor iedereen. Je wordt begeleid door een gediplomeerde personal trainer, die je helpt om je gewenste doel te verwezenlijken. Tijdens dit proces word je bewust gemaakt hoe je een gezond en sterker lichaam kan creëren én kan houden.

Sport

Team BodyBoxx de Binck

Met BodyBoxx de BINCK willen wij Boxing For All uitstralen. Wat houdt dat precies in?
Wij bieden 3 verschillende (kick)bokslessen aan, met en zonder sparren. Alle lessen zijn intensief en zeer resultaat gericht en worden gegeven met de muziek als sporttimer. Daarnaast geven wij ook lessen in TRX Fitness, Pilates en Kids lessen (leeftijd 4-8 en 8-15).

Sinds kort staan er 2 extra les programma’s op het rooster. CQFS Self Defence, een zelfverdediging programma dat puur werkt op de natuurlijke reactie van een persoon. Een totaal ander les programma die wij ook bieden is boksen tegen Parkinson. Het is officieel bewezen dat sportief bezig zijn, waaronder boksen, het proces tegen Parkinson vertraagd, dus We Fight Parkinson!

Sport

Bodyboxx

BodyBoxx is ontstaan uit passie voor boksen en lesgeven. Maak vandaag nog kennis met BodyBoxx als club, instructeur of deelnemer en doe met ons mee.

Sport

Es quint

Rollerskate trainingen, waarbij beweging, balans en dus soulful fitness voorop staat. Overige actviteiten liggen in het verlengde van beweging & balans pur sang.

Sport

BRAZILIAN JIU JITSU

Brazliaanse Jiu Jitsu is een aangepaste variant van het Japanse Jiu Jitsu, genaamd “Jiu-do”. Het is een krijgskunst die zich met name richt op grondgevechten.