Over MOOOF

MOOOF is een community voor muziek, dans en sport. Aangevuld met (para) medici en alles wat de gemeenschap sterker maakt. Het is een unieke en bruisende hub van bedrijven middenin de Binckhorst in Den Haag. 

Sinds de start in 2013 is MOOOF uitgegroeid tot een echt dorp met een kleine 200 nieuwe en bestaande bedrijven. Van hip-hopstudio’s tot martial arts, van rollerskatebaan tot opera, van fysiotherapeuten tot een werkplaats voor muziekinstrumenten. Tot de MOOOF community behoren zelfs een uniek Frans restaurant en een kapper. We hebben het allemaal. What MOOOF’s you?

MOOOF is de plek waar je echt sterker wordt door samen te werken. En laat dat nou net de basis van MOOOF zijn. Zo werken de sportscholen samen met de massage praktijken en fysiotherapeuten. Maar ook de onverwachte initiatieven en nieuwe cross-overs krijgen een kans. Bijvoorbeeld: Dance producers die klassieke musici inhuren. En er worden evenementen georganiseerd waar MOOOF’ers bij ingezet worden. Kortom, het barst van de vitaliteit en energie.

Bedenker, ontwikkelaar en beheerder van het concept MOOOF is Motus BV. Motus is gespecialiseerd in vitaliserend beheer van leegstaand vastgoed. Motus bestaat uit een team van specialisten op het gebied van huisvesting, beheer en communicatie. Gespecialiseerd in het bouwen van communities. Klik hier voor meer informatie.