Over MOOOF

MOOOF is de community voor muziekdans en sport voor Den Haag e.o. De pijlers worden aangevuld met (para)medici en andere diensten die de community sterker maken. Het is een unieke en bruisende hub van bedrijven midden in de Binckhorst in Den Haag. 

Sinds de start in 2013 is MOOOF uitgegroeid tot een écht dorp met een kleine 100 nieuwe en bestaande bedrijven. Van hip-hopstudio’s tot huisartsen, van muziekscholen tot een kostuumatelier en van fysiotherapeuten tot werkplaatsen voor muziekinstrumenten. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Alles onder één dak. What MOOOF’s you?

MOOOF is de plek waar je sterker wordt door samen te werken. En laat dat nou net de basis van MOOOF zijn. Zo werken de sportscholen samen met de massage praktijken en fysiotherapeuten. Maar ook onverwachte initiatieven en nieuwe cross-overs krijgen een kans: dance producers die klassieke musici en een Dj inhuren. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd waar MOOOF’ers een actieve rol in spelen. Kortom, het barst van de vitaliteit en energie.

Bedenker, ontwikkelaar en beheerder van het concept MOOOF is Motus BV. Motus is gespecialiseerd in vitaliserend beheer van leegstaand vastgoed. Motus bestaat uit een team van specialisten op het gebied van huisvesting, beheer en communicatie. Het bouwen van communities is onze core-business. Klik hier voor meer informatie.