Restaurant

Restaurant Loïc in MOOOF

Tijdelijk gesloten / Closed temporarily 

Restaurant Loic is de maand mei gesloten en zal in juni heropenen met een nieuwe naam. Samen met Chef Eric wordt het menu aangepast, welke geinspireerd wordt door de Franse keuken, in combinatie met de verfijnsdste producten. We kijken ernaar uit je binnenkort te ontvangen en houden je de komende weken op de hoogte!

Restaurant Loic is closed in May and will reopen in June under a new name. Currently, together with Chef Eric, the menu will be redesigned, inspired by the Cuisine Francaise in combination with the finest products. We look forward seeing you when we are back and will share updates in the next weeks!

 

Restaurant Loïc

Hergebruik van materiaal, oog voor lokale initiatieven en een zorgvuldige selectie van producten zijn aspecten die aan de basis van het restaurant liggen. Zo wordt er veel samengewerkt met ondernemers uit de buurt en is er een eigen, unieke Loïc-koffiemelange ontwikkeld, samen met Tropa Café op de Binckhorst.

Restaurant Loïc is dus veel meer dan alleen een restaurant: het streven is een tot de verbeelding sprekende eetbelevenis. Een reservering is aan te bevelen! Klik hier voor meer informatie.