Restaurant

Restaurant Loïc in MOOOF

WIJ GAAN DE KOMENDE WEKEN LOIC’s LEKKERSTE GERECHTEN SERVEREN

We waren de afgelopen weken even gesloten maar hebben besloten om van de zomer toch nog even met Restaurant Loic door te gaan. We zullen de lekkerste gerechten van de afgelopen 2 jaar serveren voor Lunch en Diner van Maandag tot en met Vrijdag. Kom gezellig langs voor een kopje koffie, een lekkere sandwich of een van de specialiteiten van Chef Eric!

We were closed for the past weeks but have decided to continue with Restaurant Loic during the summer. We will be serving the favourite dishes of the last 2 years for Lunch and Diner from Monday to Friday. Drop by for a coffee, a tasty sandwich or one of Chef Eric’s specialties!

 

Restaurant Loïc

Hergebruik van materiaal, oog voor lokale initiatieven en een zorgvuldige selectie van producten zijn aspecten die aan de basis van het restaurant liggen. Zo wordt er veel samengewerkt met ondernemers uit de buurt en is er een eigen, unieke Loïc-koffiemelange ontwikkeld, samen met Tropa Café op de Binckhorst.

Restaurant Loïc is dus veel meer dan alleen een restaurant: het streven is een tot de verbeelding sprekende eetbelevenis. Een reservering is aan te bevelen! Klik hier voor meer informatie.