[Homepage / Top / Center] Bedrijfsruimte huren

Bedrijfsruimte studio

Geplaatst in

Bedrijfsruimte huren

Op zoek naar bedrijfsruimte in Den Haag? MOOOF is een community voor dans, muziek, sport, (para)medisch en ondersteuning.

We verhuren diverse ruimtes.

Ben je op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte in Den Haag om te huren, en heeft jouw initiatief binding met dans, sport, muziek en/of beweging? Dan ben je bij MOOOF aan het juiste adres!
Van starter tot gevestigde ondernemer, elk MKB-bedrijf en elke zzp’er past in het concept MOOOF. Ons aanbod is absoluut uniek te noemen. Wij verhuren bedrijfsruimtes in elke maat. Met uitgebreide diensten en faciliteiten en in een op en top inspirerende omgeving!

Een studio van 30m², een praktijkruimte, een creatieve productieplek, een kantoor of misschien zelfs een sportzaal van wel 300m²? MOOOF heeft het allemaal. Heb je een kantoorruimte nodig in combinatie met een opslag voor je administratie? Ook dat is geen probleem! Bij MOOOF zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Zolang je initiatief maar binding heeft met dans, sport, muziek en/of beweging. Want dat is de basis van MOOOF.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van huren in MOOOF of heb je vragen over het actuele aanbod aan bedrijfsruimte? Bel naar 070-381 67 05 of klik rechtsonder op de knop ‘ik wil huren’.

Zie ook onze andere pagina’s: https://www.mooof-denhaag.nl/, https://www.mooof-denhaag.nl/over-mooof/https://www.mooof-denhaag.nl/evenementen/https://www.mooof-denhaag.nl/restaurant/https://www.mooof-denhaag.nl/contact/.