[Homepage / Top / Rechts] MOOOF Community

community optreden muziek

Geplaatst in

MOOOF community

Wij zijn MOOOF!

MOOOF is dé plek waar nieuwe en bestaande initiatieven op het gebied van dans, sport, muziek en beweging samenkomen.

Zie hier alle MOOOF’ers: Dans, muziek, sport, (para)medisch, diensten. Druk op de pijl en vind jouw MOOOF’er.

Eén ding hebben alle MOOOF’ers gemeen: ze hebben stuk voor stuk hun passie gevolgd en vanuit daar een onderneming weten op te starten. Of het nou verenigingen, bedrijven of zelfstandige ondernemers zijn. Dat creëert een unieke band en dat voel je.Als je mee wilt doen ben je niet gewoon een huurder, maar een MOOOF’er! De MOOOF Community is een sociaal netwerk, een netwerk van menselijke relaties. En dat stimuleren we door samenwerkingen te activeren en evenementen te organiseren. Wat kan jij voor de community betekenen?

Volg het dagelijks leven van MOOOF’ers in de ‘What MOOOF’s You’ vlogs. Het thema van de vlog is: Je passie volgen, daar je brood mee verdienen en wat daar allemaal bij komt kijken gedurende de 24 uur die een dag heeft. Het gaat over uitdagingen, maar zeker ook over de kansen die worden gecreëerd. De vruchten die je plukt, maar ook de offers die je brengt als ondernemer. Je krijgt als MOOOF-vlogger de gelegenheid om jouw persoonlijke verhaal onder de aandacht te brengen en uit te bouwen. Klik hier en abonneer je op het MOOOF YouTube-kanaal!

Zie ook onze andere pagina’s: https://www.mooof-denhaag.nl/, https://www.mooof-denhaag.nl/over-mooof/https://www.mooof-denhaag.nl/evenementen/https://www.mooof-denhaag.nl/restaurant/https://www.mooof-denhaag.nl/contact/.